Værd at vide...

sidst redigeret: marts 2021

Åbningstider:

Vi tilpasser os skolerne, så derfor kan der forkomme ændringer i åbningstiderne.


åbningstider 2023

Mandag: 14.30-18.00

Tirsdag: 13.30-18.00

Onsdag: 14.30-18.00 

Torsdag: 14.30-18.00

Fredag:  14.30 -17.00

Aften-åbent for JK:

Tirsdag & onsdag kl. 18.00 - 21.00

I skoleferier (efterårs- og vinterferien):

Man-Tors 09.00 - 17.00

Fre 09.00 - 16.30

I skole sommerferien:

Man-Tors 09.00 - 17.00

Fre 09.00 - 16.30

Lukkedage

 Vi følger skolens ferie og fridage.

Ind og udmelding i klubben

Dette foregår online på Glostrups hjemmeside under pladsanvisning

Husk du skal bruge dit nemid/mitID

Når du har godtkendt, modtager du bekræftelse som du skal huske at godkende. Dette gælder ved både ind og udmeldelse.

Når jeres barn er blevet indmeldt, må I meget gerne tilføje "de voksne fra granskoven" på facebook (jer der har en profil) Denne bruger vi til info til medlemmerne omrking ugeprogram, arrangementer, samt ture. Har jeres barn en profil, må i gerne tilføje dem også.

Klubbens profil bliver udelukkende brugt af klubbens medarbejdere.

Udover det, er vi også at finde på instagram og snapchat :-)

Der hvor vores unger er, der er vi :-)

Om klubben

Med ca 200 medlemmer er klub Granskoven en af Glostrups største. Medlemmerne er børn fra 3. til og med 9. klasse. (dog er 8. og 9. klasserne kun velkomne i aftenklubben. tilgengæld er det gratis)

Klubben er beliggende i et stort boligbyggeri i det nordlige hjørne af Glostrup -tæt på store grønne arealer og kun 5 minutters gang til Vestskoven.

Klubben er placeret i hyggelige lokaler på 1. sal over en daginstitution. 

Klubben laver mange forskellige aktiviteter, der tilpasses medlemmernes behov

Klubben sin egen hoppeborg samt sumodragter og sommerne 2020 indkøbte klubben en ladcykel, der bliver brugt til mange forskellige ting, så som praktiske gøremål, hente og bringe medlemmer efter aftaler og  opsøgende arbejde

For at sikre et optimalt skifte fra SFO til klub samarbejder klubben med de omkringliggende SFO’er. Ligeledes samarbejdes med idrætsforeninger og beboerforeninger.

 Et vigtigt element i klubbens virke og hverdag er medlemmers medbestemmelse.

Vi bestræber os på at lave en blanding af det, som medlemmerne har lyst til og det de voksne er gode til. Det kan være:

Spille fodbold, basket, brætspil hockey, bordtennis computer. Spille billard, playstation, synge og danse
Hygge os sammen på ture, overnatninger, kolonier og fester.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

JK aften klub:

JK står for junior klub. JK er for medlemmer i klub Granskoven der går i 5.-9. klasse JK er en aften klub der har åben 2 aftener om ugen. Tirsdag og onsdag fra kl. 18.00 - 21.00

Det koster ikke ekstra at komme i JK. dette er et eksrtra tilbud når medlemmerne starter i 6. klasse

fra januar er 5. klasserne velkommen i JK: Dette skyldes at ungdomsklubben åbner op for 7. klasser. derved gør vi plads til at vores kommende 6. klasser må komme i JK.

for 8. og 9. klasser i aften klubben gælder sammen regler og vilkår som betalende medlemmer. dog skal der laves en indmelding i klubben, med forældre underskrift.

udover det, betaler 8.+9. klasser fuld pris. når de spiser med. feks koster mad 10 kr. betaler de 20 kr. for et måltid. (dette gælder også fryseretter)

andre ting der kan købes i klubben er til alm. pris feks. sodavand, juice og andre ting vi sælger i aftenklubben.

Ture/Koloni:
Klubben tager ofte på ture. De kommer i stand på baggrund af medlemmernes ønsker og engagement. Som udgangspunkt er vi senest hjemme kl. 18. Husk tilmelding dagen før. med mindre andet er skrevet.
Desuden tager vi hvert år på en koloni i sommerferien. I denne uge har klubben lukket imens vi er væk.

de sidste par år har klubben været i Lalandia i den sidste uge af sommerferien (onsdag, torsdag samt fredag)

Dette koster 800 kr. for at deltage i 3 dage, med 2 overnatninger og fuld for plejning ( undtagen lommepenge samt madpakke til udrejsen) *prisen er vejlendene og  kan blive ændret

Baren:
Hver tirsdag, torsdag og fredag vil der være mulighed for en mellemmåltid i klubben. Det er vores erfaring, at mange børn har brug for noget ekstra energi omkring Klokken 15. Maden koster 6,- kr. og vi tilstræber at lave sund/fornuftig mad. alle dage kan der købes diverse drikkevare, toast (grovbrød), nudler (fuldkorns) slush ice og fryseretter.

Om fredagen har vi fredags cafe. her er det mulighed for at få et gratis mellemmåltid som kan bestå lige fra gulerodstænger til kage. Dette sker omkring kl 15.00-15.30

Desuden foregår afkrydsning i baren, hvor vi har en computer, som medlemmerne skal krydse sig ind på, når de kommer og går.

PC rummet: PC rummet er et område i klubben. Det er rummet, hvor vi har 10 computere stående med forskellige spil og internet adgang. Derudover har vi playstation 4 og xbox også. 

Det kreative:
I klubbens værksted er der altid mulighed for at lave noget til gaver eller bare til en selv. Matrialerne i det kreative koster penge. dog kan man gratis tegne, lave et kort, knytte samt komme ind og bruge rummet til at få en god hyggesnak med en af de voksne.

Engang i mellem sker der større ting i det kreative, det kan være feks. bolsche kogning, sæbefremstilling eller modeshow ud af stof eller plastikposer eller tegnekonkurrence.

Følg med i klubbens aktivitetsplan.

Klubben har også et syværksted, hvor du bla. kan lave puder, grydelapper, forklæder eller måske enda sy dit eget tøj. syværkstedet finder man ude i barområdet, ved indgangem til medieværkstedet.

Kælderen: I Kælderen udfordrer pædagogerne, børnene til at spille en kamp, i et af de forskellige spil, eller omvendt. Oftest vil der foregå flere aktiviteter på samme tid. Mens nogle danser just dance, spiller andre bordfodbold. 

Vi benytter de forskellige spil, til at afholde konkurrence med præmier. Her sker der en læringsproces i forhold til at acceptere sit nederlag, men også huske at være en respektfuld vinder. 

I Forhold til bordtennis har vi et samarbejde med de andre klubber i Glostrup kommune hvor vi årligt afholder en samlet turnering hvor 3 børn deltager fra hver klub. 

Biografen: Vi har vores egen biograf, hvor vi viser film (vi følger de vejledende aldersgrænser) Her må man KUN være sammen med en voksen. biografen har åben 1-2 gange om ugen. nogen gange kan man få lov at lave popcorn til filmen :-)

Studiet: I studiet er der mulighed for, at indspille en sang, skrive sine egne tekster, lave sine egne melodier via computerens programmer, samt mixe sine egne DJ mix. I studiet, kan man få taget billeder, tage egne billeder og lære omkring æstetik i fotoredigering. 

Sociale medier: Vi bruger de sociale medier såsom facebook, instagram og snapchat til at kommunikere med forældre og medlemmer omkring hvad der sker i klubben af forskellige aktiviteter - Det kan være ugeplaner, div plakater mm. Det er en hurtig måde at få kommunikeret ud til mange på én gang - og gøre reklame for det vi laver og det vi har lavet. Dette bruges til PR og ikke til almindelig kommunikation mellem pædagogerne og forældrene - Det foregår på AULA. 

Idræt, Leg & Bevægelse: Vi har mange steder med plads til sport, leg og bevægelse; den fælles legeplads vi deler med børnehaven, vores boldbur og egen græsplæne. Derudover har mulighed for at bruge Skovvangskolens gymnastiksal, Hvissingehallen og torvet foran klubben. Sommetider er det hele nærområdet, der bliver brugt som legeplads. Når vi tager ud af huset benytter vi os af tilbud som; Klatreskoven og svømmehallen på ugentlig basis.

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

pædagogerne i skolen

I den nye skolereform er det blevet besluttet at pædagoerne skal være mere deltagende i skolen.

Dette betyder klubben har medarbejdere som har timer i skolen dagligt.

klubbens medarbejdere har UUV timer (understøttende undervisning)

pædagogerne vi i UUV bla. have fokus på trivslen i klassen.

vi bestræber os på at medlemmerne får en god dag i skolen såvel som i klubben. vi ved de er trætte efter en lang skole dag og dette har personalet fokus på i UUV timerne samt når de kommer i klubben.

Brugerbetaling:
Alt vedrørende tilmelding og betaling, foregår i baren til den medarbejder, som er der. 

For at undgå at medlemmerne skal have penge med i klubben, så har vi et aktivitetskort og et madkort.

aktivitetskort: kan bruges i det kreative og på ture

Madkort: kan KUN bruges på mad i baren (dette gælder også slushice)

Alle kort er PERSONLIGE! man må IKKE købe på hinandens kort. heller ikke til søskende (med mindre forældrene ringer og giver tilladelse.)

Friplads: har man friplads får man 50% på mad og IKKE på aktiviter. oplys det i baren når i køber kort.

Forældrene/medlemmet køber et kort på et valgfrit beløb, som medarbejderne dernæst nedskriver i forhold til det forbrug medlemmet har.

Forsikring:
I klubben er man mere end velkommen til at tage sin mobiltelefon eller andet med. Men det er en god ide, at tjekke om jeres husstandsforsikring dækker, hvis uheldet er ude. klubbens forsikring dækker ikke matrielle skader! 


Lån af klubben

Vi låner desværre ikke klubben ud til private arrangementer. Man kan heller ikke låne klubbens inventar, så som hoppeborg og slushice.

hvis klubben/klubbens inventar skal bruges i et pædagogisk øjemed, kan der indgås en aftale med pædagogerne, som herved vil være deltagende.

Nyeste kommentarer

21.06 | 15:08

Hejsa, Har forgæves prøvet at ringe? Har en bøn til jer,- Victor 3.b har mi...