Vi støtter Knæk Cancer

Derfor støtter vi knæk cancer 

hvorfor støtter i lige knæk cancer?.. hvorfor støtter i ikke børnetelefonen eller andet med børn. det bliver vi ofte spurgt om...

det kunne vi sagtens.
men alt ting har en begyndelse og vores startet for ca. 8 år siden. vi havde et par børn der i en tidlig alder har kæmpet med sygdommen. alt endte godt for disse børn, takket været alt den forskning. dette besluttet vi os for at støtte op om. samtidig med skulle der være en læring i det for medlemmerne.

Det hele startet med indsamling af flasker, kage salg og vidensindsamling til i dag, hvor vi har opnået at samle over 37.000 kr. ind. Det kommer på skærmen til det store knæk cancer show flere gange samt at have besøg i 2017 af Lars Løkke.

vi gør det for at støtte en god sag. for at give vores medlemmer en masse læring.
og så gør vi det fordi der er et projekt der giver så meget for alle parter. det skaber en masse relationer på tværs. vækker deres nysgerrighed. vi hjælper nogen der har brug for det og vi skaber medmenneskelighed hos de unger.

hvad er vigtigere læring end at lære at hjælpe andre. uanset hvad målet er.
Så hjælp os, med at hjælpe andre.

sammen er vi stærkest. og det i sig selv er en vigtig læring!

DU er altid velkommen til at sende et beløb til vores Knæk Cancer mobile pay box. Også selvom vi ikke er startet indsamlingen endnu :-)

knæk cancer banko aften